Wintersport in Hochsauerland

Slechts 8 km van Winterberg

Jouw appartement ligt midden in de Wintersport-Arena Sauerland. Je hebt hier 9 skigebieden met 50 kilometer aan blauwe, rode en zwarte pistes. Door de inzet van sneeuwkanonnen kun je 3 maanden per jaar skiën en snowboarden. Verder is er 130 kilometer aan loipes voor de langlaufers, 11 verschillende rodelhellingen en (bob-) sleebanen.

Skiliftkarussell Winterberg

Skiliftkarussell Winterberg

Vanuit jouw appartement in Küstelberg sta je in minder dan 10 minuten bij een van de 25 skiliften van het grootste en meest bekende aaneengesloten skigebied van het Sauerland: skiliftkarussell Winterberg. Je kunt een skitocht maken over zeven bergen: Astenstrasse, Bremberg, Herrloh, Kappe, Kahler Asten, Sürenberg en Poppenberg. Op diverse verlichte pistes kun je avondskiën. Verder heeft Winterberg funpark voor de snowboarder, speciale sleetjesliften, een officiële bobsleebaan, verschillende springschansen, tientallen kilometers langlaufloipen en meerdere Rodelbanen.

Skigebied Willingen

Skigebied Willingen

Vanuit jouw appartement in Willingen sta je binnen 7 minuten bij de Ettelsberg-Seilbahn. Deze brengt je naar de top van de Ettelsberg, midden in het skigebied van Willingen. Dit is het één na grootste skigebied van Sauerland dat met 80 kilometer aan loipes ook voor de langlaufer veel te bieden heeft. Met de gondel en stoeltjeslift ga je naar de top van de Ettelsberg op 838 meter hoogte, het hoogste punt van dit skigebied. Hier begint een van de langste afdalingen van het Sauerland. Dit gebied is iets kleiner en rustiger dan Winterberg en daardoor een fijn gebied voor beginners en kinderen.

Direct reserveren

Je bent hier: Home » Winter

Direct reserveren

Luxe vakantie appartementen in Küstelberg-Medebach van Winterberg Vakanties

Appartementen in Küstelberg-Medebach

Het dorpje Küstelberg is onderdeel van de gemeente Medebach en ligt in het noordelijk deel van het Rothaargebergte.

Vanuit je appartement sta je in minder dan 10 minuten bij een van de twintig skiliften van het wintersportgebied Skiliftkarussell Winterberg.

Je hebt de keuze uit veertien luxe studios en appartementen die in 2018 zijn opgeleverd.

Luxe vakantie appartementen in Schwalefeld-Willingen bij de Ettelsberg-Seilbahn

Appartementen in Schwalefeld-Willingen

Het dorpje Schwalefeld is onderdeel van de gemeente en wintersportplaats Willingen,  midden in het Rothaargebergte.

Vanuit je appartement sta je binnen 7 minuten bij de Ettelsberg-Seilbahn die je naar de top van de Ettelsberg midden in skigebied Willingen brengt.

Je hebt de keuze uit vijf luxe appartementen die in 2018 nieuw zijn opgeleverd.

Pin It on Pinterest

Share This